There was an error in this gadget

Thursday, 29 September 2011

jenuh makan 10 hari nie...

semakin hari semakin bertambah berat badan nie..
angan-angan saja nak turunkan berat badan masa duk rumah sewa..
tapi malangnya banyak sangat halangan nya dalam kuruskan badan..
adoiiii..macamanalah nak turunkan berat badan nie...
berat nak turun bukan men tapi kalau nek senanglah pulak...
x lama lagi gemuklah..x mau gemuk cukuplah sekarang nie pun dah cubby...
beza berbenorlah masa zaman sekolah dulu-dulu..kurus ja masa tue..
kan best kalau berat badan macam dulu-dulu...
tak payah gaduh nak bagi kurus ka pa ka...
la nie adoiii x tau nak habaq macamana...
sampai kawan-kawan sekolah dulu-dulu pun dah x kenal..
biar betul sampai ketara macam tue sekali...
tambah pulak selama 10 hari nie, makan percuma ja..
sehari tiga kali mau x bertambah tambah...
pagi,tengah hari dengan petang sekali....belajar x banyak mna pun makan yang banyak...
heee ...
dah orang nak bagi makan free terima ja lah..tapi syarat kena hadiri seminar 10 harilah..
kalau tidak x da lah free2 nie, :))
dah makan sehari tiga kali,ada pulak kenduri rumah kawan..
ha memang kerja makan lah..kawan cakap bila ada time makan x  larat pulak nak makan..
bila x da makanan,makan ikan sardin ja...haaaaa..
rezeki jangan ditolak...makan lah sepuas2nya 10 hari nie..
lepas tue diet lah semula...diet lah sangat...

beginilah keadaannya bila nak kuruskan badan...
macamana nak kurus kan..nak kurus ja laparlah,sakit perut lah...
kuatkan semangat...kurungkan makan lepas nie...
heee :))

No comments:

Post a Comment