There was an error in this gadget

Friday, 17 June 2011

Harus hadapinya sekali lagi.......:'(

Lagi sekali saya akan pergi untuk test jpj…
Aduhhhh bilalah boleh dapat lesen nie…
Mulanya kali pertama saya failed kat bukit..
Yang agak mengecewakan saya, kereta tue ter undur sedikt sahaja..
Apa lagi failed teruslah untuk bahagian a..
Tapi syukur bahagian b di jalan raya lulus..
Haiii tidak naya jgak encik jpj tue..dia x mau lepas saya untuk jalan raya..
Ckup2lah saya failed bahagian a sja kalau bahagian b x maulah..
Nak kena jumpa cik jpj tue lagi..
Haishhhhh dah lah gatal..ada patut suruh panggil abangggg..
Isyyy x kuasa nak panggil abangggg..pastue duk ugut pulak x panggil x mau bagi lulus…ada patut!!!! X patut kan…..
Pas tue orang kan ramai tuk test jpj lagi tapi da patut dia suruh saya bawak g jalan len..nie x patut betul..tapi boleh dikatakan saya agak keras kepala..ikut bahagian jalan raya yang cikgu duk ajar tue…hahahha padan muka cik…sowilah cik saya terbawa ikut jalan yang cikgu ajarlah…
J

Tapi alhamdullilah dia bagi jugak lulus..tapi nak kuar dari kereta tue smpat lagi tue mnta nom tel…enck2…awatlah gatalllll sangat..dah lah syaa takut kat laki..wat pulak mcm tue kat saya….nasib lah masa kat jalan raya,kereta x mampos langsung…tidak aduiii x tau lah pa yang jadi….
Tue sebab saya x mau failed bhagian b dah..
Agak fobia jugak untuk jmpa cik jpj hari ahad nie…takut akan kecewa lagi sekali..aduiii awatlah lemah sngat kt bahagian bukit nie..
Mungkin hari tue kena nombor paling awal mungkin x dan nak ready..
Boleh dikatakan semua perempuan failed kat bahagian bukit..
Bagi kaum adam memang lah senang kan kt bahagian bukit..
Tapi bagi kiteorang agak susah bagi bahagian bukit lah….
Ada setengah tue smpai dua kali turut2 tayar x smpai kat bahagian line berwarna kuning tue..ada setengah tue dah smpai line kuning tetapi dia tergonstain balik…ha yang tue sya lahhhhh…mau sedih jugaklah…
Ingatkan dah lulus tapi mcmamana ntahhh dia terundur balik apa lagi failed lah…cik jpj pun bagi chance sekali ja..bagilah dua kali..
Apa lah….
tapi sya x bersedia lagi untuk hari ahad nie..
Saya takut failed lagi tentu saya akan kecewa macam hari tue jugak…
Mau teriak jugak lah selama sehari tue..awatlah failed….tapi masa wat latihan ok ja x pula kereta tue undur belakang…mungkin bukan rezeki kannnnnn
Minta2 lah lulus hari ahad nie..saya dah x snggup nak jmpa cik jpj tue banyak2 kali…cukuplah dua kali sahajaa..minta2lah lulus untuk bahagian bukit….saya x mau sedih dah…cukup2lah sekali sahaja kecewa dalam test jpj nie…..

No comments:

Post a Comment