There was an error in this gadget

Saturday, 21 May 2011

demam...demam..demam.....


Dah dua hari demam x kebah2...
dengan sakit kepalanya,dengan selsemanya...
adoiiiii x suka betullah bila demam ja mesti jadi x larat..
dah lah report pa x siap lagi....huhuhuhu.....x suka demam....
boleh dikatakan satu famili pakat demam kecuali budak kecik tu ja..
antibody dia kuat gila susah nak demam..
bukan macam saya, orang baru selsema saya dah demam...
memang antibody x kuat lah..cepat jer kena demam....
tak tahan betullah...dalam keadaan demam pun tadi pergi tengok kawan akad nikah..
demam tapi sebab nak tengok kawan akad nikah punya pasal...
demam diketepikan sementara lah...
balik jangan katalah dengan badan panas gila,selsema x henti-henti..
nie mungkin minum ais banyak sangat masa kenduri tadi...
dengan keadaan yang panas melampaunya....
pergi 12 tengahari balik pkul 7 malam...
alaaa bukan senang nak tengok kawan akad nikah kan...seronok sangat tadi tengok depa dah khwin..
terfikirlah diri nie bilalah dapat khwin nie...jangan..jangan...habiskan study dahulu..
kalau da jodoh x ke mana...yang penting pelajaran itu penting....
syok sangat tengok kawan akad nikah...lawa sungguh kawan saya nie..
dah lah demam pergi sana pergi sini...pergi rumah anak teruna..
tau2 lah makan besar kat rumah anak teruna...tambahan pulak ikut driver kan..
selgi driver x balik kita pun x balik lah...tapi best sngat2...
first time tengok kawan akad nikah...rasa macam saya pulak yang akad nikah tadi...
lalallalallaa gurau jer.....balik-balik jer rumah mak perli...
"mak kata amboi hang g tengok kawan akad nikah ka hang yang akad nikah"...
ayat pedas....tapi pe2 pun happy sangat2...walaupun dalam keadaan demam teruk kan...
tapi sekarang nie keadaan semakin teruk dengan kepala berat sebelH..
badan panas melampau...cmaana esok nak g wat latihan kereta...
x larat dah nak kuar...tadi kuar rumah x ingat dunia plak..
kuar tengahari nak dekat snja baru balik..alaaa bukan g mana pun..
g tolong2 kawan pa yang patut...tu balik lambat tu....tapi best...demam dalam gembira...

nie masa nak g kenduri tengok kawan akad nikah

aiman sedih sebab x dapat ikut saya...nampak chat tapi sbnarnya x chat...

2 comments:

  1. hahaha...dah bce dah blog nabila..best2....siap upload bnyk gambar lg...gud job...

    ReplyDelete
  2. abang iz perli noh...amboi x follow pun..sombng noh...

    ReplyDelete