There was an error in this gadget

Sunday, 15 May 2011

~~saya rindu sama eman dan aini~~

Tetiba malam nie,saya teramat merindui dua orang sahabat saya jauh di nun sana..
tengah sibuk siapkan report tergerak hati ini untuk melihat gambar kami bertiga...
apa lagi tinggal lah sekejap kerja nie untuk smentara waktu...
betapa lucunya kami bertiga ketika bergambar macam2 gelagat..
pantang tengok kamera pasti gambar kami turut ada bersama...
ke mana shaja kami pergi pasti bertiga..
pergi kelas sekali,beli makanan sekali ,tinggal kat asrama..
dan study pun sesama...
kami bersama2 time senang gan time susah...
tanpa mereka berdua pasti sudah lama saya berputus asa untuk meneruskan study di sana..
almklumlah x pernah berpisah dengan mak ayah..
sekali dapat kat jitra...nak balik hanya sebulan sekali jer...nasiblah ada dua sahabat nie..
hanya mereka tempat saya meluahkan rasa sedih,rindu masa x balik cuti...
bila time cuti jer,saya akan pergi rumah aini atau rumah ummu...
rasa malu segan sebab rajin g tumpang tidur rumah mereka berdua...
diri ini berasa amat takut berada dalam asrama keseorangan tanpa mereka berdua time cuti2...
mereka berdua tiap2 minggu pasti akan balik rumah..
terasa cemburu pun ada jugak sbnya saya x dapat balik rumah time cuti2..
skarng nie kan mahal tambang bas sekali balik habis hmpir 20 ringgit lebih..
terima kasih banyak2 sahabatku...aku rindu sama kamu berdua...

nie lah dua orang sahabat saya...

saya sayang kamu berdua...

nie sahabat saya eman..terima ksih banyak2 eman...

nie sahabat saya aini...terima kasih banyak2 aini...

lambat lagi nak jumpa hampa dua...hampa mai lah sini sama..
mai tengok keadaan kulim nie asyik duk alor star ja...
rugi tau x mai kulim...kulim la nie dah maju tau..
(perayat suruh hampa mai jugak)
mailah snie sma tidur rumah aku per boleh bawa hampa g bersiar2 kat belah cinie..
asyik aku jer berhijrah ke rumah hampa..hampa kena mai rumah aku jugak tau..mesti mai..
mak aku duk tertanya2 napa lah hampa dua x mai2 lagi...
mai tau jangan risau t aku amik lah hampa kat mana2...
x sesat r skitar kedah lagi x kuar negeri len lagi...
aini kalau hang mai jangan risau aku akan kurung kucing dalam rumah dia..
jangan risau k mai ja...aku tau sebab pa hg x mau mai rumah aku sebab kucing kan...
x pa jangan risau k..kucing aku bek2 ja macam tuan dia jugak..hehehhehe...
ummu nanti bawaklah famili hg singgah rumah aku nie tau..
ala kan bakal kak ipar hg orang kulim jgak...nanti hg leh lah mai rumah aku sedia k...
dekat ja gan rumah bakal kak ipar hg...
aku rindu dengan hampa berdua..baru cuti x smpai lagi 2 bulan dah rindu sangat2..
kita tinggal lagi setahun ja..pas tu nanti dah habis pakat berpisah..
tapi pa2 pun jangan lupakan aku tau..nak khwin kena jemput jangan smpai hampa dua terlupa jmput...
t majuk gan hampa smpai bila2 kot..hehehhehe...
hampa la nie wat pa la noh...wat pa lagi mestlah dah tidur kan...
rindu sama kamooooooooooooo berdua...bye...bye....
gud nite






4 comments:

  1. heee..:')
    aku rindu ang jugak nabil
    nanti dah selesai semua aku p k..
    tggu tau ! <3

    ReplyDelete
  2. aku rindu gila kat hang..kita pisah sbulan lama tu aku mesti teringat kt hg...nanti mai tau...mesti mai k...

    ReplyDelete
  3. ahaaa.ang buh aku zman bila tu!kwus gila.ahaa windu hmpa 2 gk!!! <3 <3<3

    ReplyDelete
  4. zaman masa kita semester tiga la...ha kurus gila kita kan masa duk asrama....la nie badan dah gemuk duk rumah kerja makan ja...bila nak mai rumah aku nie???aku rindu gila kt hampa...

    ReplyDelete